Zaandam

Zaandam

Er is sinds het begin van de coronacrisis veel veranderd in Nederland. Zo is het op dit moment voor iedereen met klachten mogelijk om zich te laten testen. Toen het coronavirus net in Nederland was, was er veel te weinig testcapaciteit. Daarom was het niet mogelijk om iedereen die symptomen van het coronavirus had te testen. Dat zorgt er voor dat iedereen die symptomen had en niet getest kon worden thuis moest blijven. Op die manier kunnen zij niemand anders besmetten met het virus. Dit maakt het moeilijker voor het virus om zich te verspreiden. 

Verschillende testlocaties

Gelukkig is er op dit moment voldoende testcapaciteit om iedereen die symptomen van het coronavirus heeft te testen. Dat zorgt er voor dat je wanneer je klachten hebt alleen thuis hoeft te blijven om te wachten tot je getest kunt worden. Uiteraard moet je ook in quarantaine wanneer de uitslag van de test positief is. Als je een coronatest wilt doen, kan dat op verschillende locaties. Daarom is het van belang om de verschillen tussen deze locaties te kennen. Steeds meer mensen kiezen er voor om een sneltest te doen in een commerciële teststraat. Je hoeft dan minder lang op de uitslag te wachten dan wanneer je je bij de GGD laat testen. 

De teststraat in Zaandam

Als je een sneltest in zaandam wilt doen en je woont in de omgeving van Zaandam, kun je naar de commerciële teststraat in Zaandam gaan. Daar weet je na het doen van een coronatest na zo’n 15 minuten of je besmet bent met het coronavirus. Je moet dan wel betalen voor de test terwijl dit bij de GGD niet hoeft, maar bij de GGD duurt het vele malen langer voordat de uitslag van de test bekend is. Dit kan wel 48 uur duren in sommige gevallen.

Prijzen Sneltest en PCR-test met Non-COVID document
☝Bespaar met korting: Bestel Vandaag je pcr-test!☝
Scroll naar top