Prijzen Sneltest en PCR-test met Non-COVID document
☝Bespaar met korting: Bestel Vandaag je pcr-test!☝
een coronatest sneltest of pcr test met reiscertificaat in koog aan de zaan www.coronatest-zaandam.nl

Een coronatest in Koog aan de Zaan

Weet je dat het mogelijk is om een coronatest in Koog aan de Zaan af te nemen waarbij je de uitslag al binnen 15 minuten hebt? Het is zeker geen slecht idee om een sneltest af te laten nemen. De sneltest heeft namelijk veel voordelen. Je hoeft niet lang te wachten op de uitslag, waardoor je ook niet overbodig lang in quarantaine moet. Stel namelijk dat je toch geen corona hebt. In het geval van de GGD test, zou je dan alsnog de uitslag af moeten wachten voordat je naar buiten kunt.

Dat is natuurlijk ver van ideaal. Om die reden kiezen ook steeds meer mensen voor de sneltest. Mocht de testuitslag negatief blijken en heb je dus geen corona, dan kun je veel sneller weer uit quarantaine. Als je een coronatest in Koog aan de Zaan af laat nemen waarbij je de uitslag zo snel krijgt, dan betreft het wel een commerciële test. De GGD heeft namelijk geen locaties waar je binnen 15 minuten al de uitslag zal krijgen.

Bij de GGD moet je altijd 24 tot 48 uur wachten voordat je een uitslag ontvangt. Die tijd moet je dan ook minimaal in quarantaine doorbrengen. Op de testlocaties van de GGD kun je echter wel kosteloos getest worden. Voor de commerciële tests moet je betalen.

Dit doe je als de coronatest in Koog aan de Zaan positief is

Als de test positief uitvalt, mag je uiteraard nog niet uit quarantaine. Je moet er dan alles aan doen om contact met anderen te vermijden. Je zou anderen namelijk kunnen besmetten als je dat niet doet. Je krijgt bij een positieve testuitslag een brief van de GGD toegestuurd. Daarin staat ook wat je moet doen als je corona hebt. Belangrijk is dat je huisgenoten ook in quarantaine gaan als je positief getest bent. Zelfs als je huisgenoten geen klachten hebben, moeten zij ook in quarantaine.

Wanneer de sneltest aan te raden is

De sneltest wordt vooral veel gebruikt door bedrijven die personeel willen laten testen. Je hoeft niet per se symptomen te hebben als je je wilt laten testen bij een sneltest locatie. Daarom kan de commerciële teststraat bijvoorbeeld gebruikt worden om corona snel uit te sluiten. Omdat de testuitslag veel sneller binnen is, is de sneltest ook aantrekkelijker voor werkgevers en zelfstandigen. Ook als je bijvoorbeeld mantelzorger bent, kan het fijn zijn om de testuitslag zo snel mogelijk binnen te krijgen.

Tarieven PCR sneltest met COVID reisdocument
☝Tijdelijk korting: Bestel Vandaag je coronatest!☝

Er zijn dus veel situaties waarin het prettig kan zijn om de uitslag van de coronatest in Zaandam of Koog aan de Zaan zo snel mogelijk binnen te hebben. Wanneer er geen haast bij zit, kun je ook voor een test van de GGD kiezen.

een coronatest sneltest of pcr test met reiscertificaat in koog aan de zaan www.coronatest-zaandam.nl

Afspraak maken

Wil jij je laten testen op het coronavirus? Maak dan zo snel mogelijk een afspraak! Het maken van een afspraak is ontzettend eenvoudig. Dat doe je namelijk online via de website van de instantie waar je je wilt laten testen. Een afspraak maken doe je binnen enkele minuten.

Scroll naar top